Van mobiliteit tot pensioen, wij hebben een oplossing

Oplossingen voor particulieren

Jezelf en je gezin, je bezittingen en je bedrijf zo goed en voordelig mogelijk verzekeren? Dan heb je een competente medestander nodig, die je doorheen het aanbod verzekerings- en spaarformules loodst.

Voertuig

U heeft een nieuwe wagen? U zoekt een (andere) verzekering voor uw wagen? Een stadswagen, een exclusieve wagen, oldtimer of een bedrijfswagen. NV Van Schoote zorgt voor een gepaste verzekering.

Brand

Een ongeluk zit meestal in een klein hoekje, maar de gevolgen kunnen groot zijn. Kortsluiting, een omgewaaide boom, een gesprongen waterleiding, inbraak zijn willekeurige voorbeelden van veel voorkomende schades. Schade is vervelend, maar het mag uw nachtrust niet bederven. Met een goede en voordelige brandverzekering in het beheer van Van Schoote NV wordt u deze zorg ontnomen.

Familiale

Een ongeluk is snel gebeurd. Ook in het kader van uw privé verzekeren wij schade die aan u toegebracht wordt, of schade die uzelf of personen onder uw verantwoordelijkheid
toebrengen.

Hospitalisatie

Misschien wel het meest kostbare bezit… gezondheid! Maar niet te koop, dus is een goede verzekering van essentieel belang. Gelukkig heeft Van Schoote NV een ruime ervaring en expertise in huis op het gebied van zorgverzekeringen.

Pensioen

U kijkt hier (niet) naar uit. U wilt ervan genieten, uiteraard. Maar hoe gaat u uw plannen realiseren zodra u stopt met werken? Neem snel contact op met onze pensioenexperten zodat u optimaal kunt genieten van de (fiscale) voordelen.

Sparen

Hier staan de wensen en de noden van u, onze klant, centraal. Onze beleggingsspecialist volgt de markt op de voet zodat hij u op maat advies kan geven die nauwkeurig aansluit bij uw profiel.

Vraag een offerte op maat aan!
CONTACTEER ONS

Waar je op kan rekenen

Persoonlijke aanpak

Dit aspect dragen wij hoog in het vaandel. We zetten volop in op bereikbaarheid (fysisch én digitaal) en werken op maat zodat we u, uw situatie en ambities helemaal leren kennen. 

60 jaar expertise

Ons personeelsbestand bestaat huidig uit 19 medewerkers met een brede waaier van know-how en expertise. 

Uitgebreid aanbod

Als onafhankelijk makelaar werken wij samen met alle verzekeringsmaatschappijen op de Belgische markt zodat we u het beste wat de markt te bieden heeft kunnen voorstellen.