Van cyber tot bedrijfsleider, wij hebben een oplossing

Oplossingen voor ondernemingen

Uw onderneming en uzelf als bedrijfsleider correct gaan verzekeren is een kunst waar wij volledig in onderlegd zijn. Wij staan u graag bij in dit proces.
Expertise, aanbod & aanpak zoals bij de particulieren.

Uw bedrijf

Het opstarten en leiden van een KMO vergt veel tijd, energie en investeringen. Uw KMO verzekeren tegen de juiste risico’s is dan ook van groot belang. Een risicoanalyse uitgevoerd door een professionele verzekeringmakelaar is essentieel om uw belangen optimaal te beschermen.

Uw personeel

Heeft u personeel in dienst, dan worden u bepaalde wettelijke verplichtingen opgelegd voor de bescherming van uw werknemers. Met de toekenning van extralegale voordelen kunt u uw personeel nog beter beschermen én aan uw bedrijf verbinden.

Uw financiële rust

In de zaak heeft u als bedrijfsleider genoeg ervaring met het opmaken en afsluiten van jaarrekeningen en financiële plannen, maar hoe zit het met uw persoonlijk financieel plan? Hoe kunt u als bedrijfsleider uw financiële toekomst veilig stellen? Gelukkig zijn er ook hier heel wat fiscaalvriendelijke verzekeringsoplossingen. Van Schoote NV helpt u hier graag in verder.

Cyber

Als bedrijf steunt u op de goede werking van uw ICT-infrastructuur. Wat als ze gekraakt wordt en gegevens in verkeerde handen terecht komen, of faalt door een of ander incident? Een beschadiging van uw informaticasysteem kan ernstige gevolgen hebben.

Vraag een offerte op maat aan!
CONTACTEER ONS

Waar je op kan rekenen

Persoonlijke aanpak

Dit aspect dragen wij hoog in het vaandel. We zetten volop in op bereikbaarheid (fysisch én digitaal) en werken op maat zodat we u, uw situatie en ambities helemaal leren kennen.

60 jaar expertise

Ons personeelsbestand bestaat huidig uit 19 medewerkers met een brede waaier van know-how en expertise.

Uitgebreid aanbod

Als onafhankelijk makelaar werken wij samen met alle verzekeringsmaatschappijen op de Belgische markt zodat we u het beste wat de markt te bieden heeft kunnen voorstellen.